Despre noi

INCALTAMINTE de calitate, comoda din piele naturala.
Noi, la comodshoes.ro astea va oferim: incaltaminte din piele, de calitate foarte buna de la branduri renumite, la preturi corecte si la anumite produse chiar ... imbatabile !
Lucrand cu branduri renumite ca RIEKER , ARA, OTTER etc avem avantajul unei cunoasteri foarte bune a trendurilor din moda.
Ne bazam pe contactul cu clientii nostri atat online cat si offline prin cele 6 magazine pe care le detinem in Bucuresti.

comodshoes.ro este un brand cu istoric, menit sa aduca clientilor sai satisfactie prin calitate, preturi si modele noi zilnic in oferta noastra.
comodshoes.ro are exact ce va trebuie indiferent de situatie:pantofi eleganti, pantofi office, pantofi sport sau incaltaminte cotidiana .

Noi, cei de la la comodshoes.ro punem clientul pe primul loc, punandu-ne pe noi insine in pantofii clientului si va oferim un raport optim calitate/pret la fiecare articol.

Astfel, cand porti pantofi, cizme, ghete, sandale, balerini, mocasini, botine, saboti, pantofi sport pentru dama, barbati de la comodshoes.ro, stii ca ai facut alegerea comoda!