Transport si retururi


MAGAZINUL online de incaltaminte www.comodshoes.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Transport in Romania prin firmele de curierat rapid GLS .

Pentru comenzile de la comodshoes.ro NU se plateste taxa pt transportul coletului.

Livrare in 3-5 zile pt toate comezile confirmate de comodshoes.ro .


In cazul in care doriti sa schimbati articolul comandat de la comodshoes.ro cu o alta marime, dar acelasi model, beneficiati de transport gratuit.

In cazul in care doriti sa renuntati din diverse motive la achizitia facuta de la comodshoes.ro, aveti posibilitatea sa CERETI returnarea coletului si rambursarea sumei respective.

Aveti la dispozitie 14 zile calendaristice sa anuntati intentia Dvs de a renunta la achizitie (conform OG34/2014).

In acest caz trebuie, sa ne anuntati prin mail sau telefon la 0770.875.399  intentia Dvs pentru a putea trimite firma de curierat sa ridice coletul.

Rambursare sumei se va face in maxim 14 de zile de la receptionarea coletului Dvs.

Nu se vor receptiona colete trimise cu ramburs, sau cu alte mijloace de curierat decat cele agreate de comodshoes.ro ( GLS ).


ATENTIE! Nu se vor ridica retur colete care prezinta semne de deterioare.


  • Taxa de transport este suportata de comodshoes.ro in cazul in care produsul are un defect, produsul primit nu este cel comandat / produsul nu are caracteristicile prezentate.

  • Taxa de transport este suportata de catre client in cazul in care se face schimb cu un alt produs sau comanda este returnata complet, in acest caz clientul va primi doar suma platita pe articole cumparate . 

  • In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si renuntati la comanda, se va percepe o taxa de 19 lei pt transportul retur.

  • In cazul in care ambalajul cu care se trimite returul nu corespunde cu cel initial ne rezervam dreptul sa REFUZAM COLETUL.

  • Coletul retur care se preda agentului de la firma de curierat TREBUIE sa fie impachetat asa cum s-a primit: folie sau punga pt a nu deteriora cutia coletului. 


  • Agentul de la firma de curierat, prin contract are dreptul sa refuze ridicarea coletului retur, daca nu corespunde celor de mai sus.

     Pentru renuntare la contract si cerere de returnare contavaloare accesati AICI >> 

     http://www.comodshoes.ro/contact